Λιποαναρρόφηση με το Liposonix

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ & ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Η συσκευή Liposonix είναι γνωστή και ως «λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι».
Χρησιμοποιεί υψηλής έντασης υπερήχους για να καταστρέψει μόνιμα και υποδόρια τον λιπώδη ιστό.
Το Liposonix επικεντρώνεται σε ένα σημείο και διοχετεύει την ενέργεια των υπερήχων σε συγκεκριμένο βάθος με την βοήθεια της ειδικής του κεφαλής. Λιώνει το λίπος και ο οργανισμός μετά το αποβάλλει μέσω της λέμφου. Η διαδικασία βελτιώνει το περίγραμμα του σώματος αισθητά, μειώνοντας την περιφέρεια κατά ένα ολόκληρο μέγεθος.
Η θεραπεία με Liposonix πραγματοποιείται σε περιοχές που υπάρχει τοπικό πάχος, όπως οι κοιλιά, οι γλουτοί και οι μηροί, δηλαδή στα λεγόμενα ψωμάκια.
Η μέθοδος της θεραπείας είναι αναίμακτη, ανώδυνη και κυρίως μη επεμβατική.

Το Liposonix αφορά άντρες και γυναίκες. Μπορείτε να στραφείτε στην μέθοδο αυτή αν:

  • βρίσκεστε κοντά στο επιθυμητό σας βάρος και αντιμετωπίζετε προβλήματα κυρίως με τοπικό πάχος σε ορισμένα σημεία του σώματος.
  • Ενδείκνυται για άτομα που έχουν εντοπισμένο λίπος στην κοιλιά, γύρω από τον ομφαλό και στα πλάγια της μέσης, στους γλουτούς, και τους βραχίονες.
  • Θέλετε να βελτιώσετε το περίγραμμα του σώματός σας.

Ξεκινώντας την θεραπεία η αισθητικός θα μαρκάρει την περιοχή που υπαρχει το πρόβλημα. Αμέσως μετά, η αισθητικός θα εφαρμόσει στην περιοχή την κεφαλή του Liposonix. Η κεφαλή υπερήχων έχει επίσης προσαρμοσμένο ένα εργαλείο ψεκασμού, προκειμένου να εξασφαλιστεί η άνεση του κάθε ασθενούς. Κατά την διάρκεια της θεραπείας μπορεί να νιώσετε μυρμήγκιασμα, κνησμό, την αίσθηση ζέστης ή ψυχρότητας, σε ήπιο πάντα όμως βαθμό.

Η θεραπεία πραγματοποιείται σε συνεδρίες όπου η κάθε εφαρμογή διαρκεί μια ώρα. Η κάθε θεραπεία είναι εξατομικευμένη και διαμορφώνεται σύμφωνα με τον βαθμό και την περιοχή του προβλήματος. Ενώ η θεραπεία αποτελεί μία μονή θεραπεία και πραγματοποιείται σε πολύ σύντομο χρόνο, τα αποτελέσματα είναι ορατά με την πάροδο του χρόνου.

Το Liposonix προσφέρει μία σειρά πλεονεκτημάτων:
• Είναι βιολογικά αδύνατο για το λίπος να επανέλθει μετά από την θεραπεία με Liposonix.
• Δεν απαιτεί αναισθησία.
• Εστιάζει κατευθείαν στα προβληματικά σημεία.
• Δεν επιδρά στον περιβάλλοντα ιστό.
• Είναι μία γρήγορη θεραπεία. Πραγματοποιείται στην διάρκεια μίας συνεδρίας της μίας ώρας.
• Στοχεύει στα λιπώδη κύτταρα και σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος. Μόλις αυτά αφαιρεθούν, έχουν φύγει για πάντα…
• Μπορεί και αντιμετωπίζει μεγάλες περιοχές.
• Απαιτεί ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας επιτρέποντας την άμεση επιστροφή στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
• Συσφίγγει την επιδερμίδα.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, μόνιμο, και η διαδικασία είναι ασφαλής και φυσικά ανώδυνη. Υπόσχεται την απόκτηση του επιθυμητού & επιτρεπτού περιγράμματος σώματος και τα πραγματοποιεί!
Τα αποτελέσματα από το Liposonix είναι ορατά σε 2-2,5 μήνες από την συνεδρία. Η περίμετρος του σημείου στο οποίο εφαρμόστηκε το Liposonix θα είναι μικρότερη κατά ένα περίπου μέγεθος, συνεπώς το περίγραμμά σας θα βελτιωθεί αισθητά και το τοπικό πάχος θα μειωθεί κατά κάποια εκατοστά. Η διάρκεια των αποτελεσμάτων είναι μόνιμη καθώς το Liposonix επιδρά στα λιποκύτταρα και τα καταστρέφει.

Κλείστε Ραντεβού

Κλείστε τώρα online ραντεβού